Türkiye Voleybol Federasyonu 3. Lig 5. Grupta mücadele eden temsilcimiz Solhanspor, ilk yarısını lider kapattığı ligin ikinci yarısına da galibiyetle başladı. Temsilcimiz aldığı galibiyetle puanını 26’ ya yükseltti.

Ligin ikinci yarısına lider olarak başlayan Solhanspor, Pazar günü oynadığı karşılaşmayı da kazanarak liderliğini sürdürdü.

Türkiye Voleybol Federasyonu 3. Ligi 5. Grup ikinci yarı maçları 10 Ocak 2015 Cumartesi günü başladı. Temsilcimiz Solhanspor İkinci yarıda ilk maçını 11 Ocak 2014 Pazar günü oynadı.

11 Ocak 2014 Pazar günü saat 14.00’da Mardin Kızıltepe Salonu’nda temsilcimiz Solhanspor,  Kızıltepe Gençlikspor’a konuk oldu.

Maçın oldukça soğuk bir salonda oynandığı belirtilirken, Solhanspor’un rakibine fark attığı görüldü. Temsilcimizin 25 sayı aldığı maçın ilk setinde ev sahibi takım 17 sayı aldı. Maçın ikinci setinde Solhanspor’un 25 sayısına karşılık ev sahibi Kızıltepe Gençlikspor 11 sayı ile yetindi. Son sette ise Solhanspor’un 25 sayısına karşılık ev sahibi Kızıltepe Gençlikspor 9 sayı alabildi. Oynanan maçla Solhanspor, ligin ikinci yarısında deplasmanda 3-0 kazanarak puanını 26’ya yükseltti.

Maçtan sonra değerlendirmede bulunan ve Kızıltepe deplasmanında iyi oyundan sonra takımımızın maçı 3-0 kazanarak liderliğine devam ettiğini söyleyen Solhanspor Teknik Patronu Abdullah Abrak, takımı tebrik ettiğini ifade ederken umutlarını geleceğe taşımak istediklerini söyledi.

Kulüp yöneticilerinden Zülfü Çalışkan ise; “İyi oyundan ötürü tüm oyuncularımızı tebrik ederiz. Bizi zorlu bir sürecin beklediğinin farkındayız. Yönetim kurulu olarak takımımıza güvenimiz tamdır. Gününde olan Solhanspor'un bileğini kimse bükemez. İnşallah takımımız Play-off’lara katılır. Bu yıl Bingöl’e Play-off onuru yaşatmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim