Bingöl Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinden Edanur Bürke ve ekip arkadaşları Rabia Hatun Bürke, Meral Baysangur ve Eda Çelik proje danışmanları öğretim görevlisi Hasan Selimoğlu başkanlığında topluma hizmet dersi kapsamında “Yürüyen Sinema” projesi İMKB Gözeler Haraba İlkokulu-Ortaokulu’nda gerçekleştirildi. Sinema filmi izleyen çocuklar keyifli saatler geçirirken, çeşitli oyunlar oynanıp,  çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Proje koordinatörü Eda Nur Bürke konu ile ilgili olarak “ sinemaya gitme imkanı olmayan veya daha önce izleyemeyen köy okullarındaki ilkokul çağındaki çocuklara Sinema izleme imkanı sundum ve daha birkaç köy okuluna daha gidip izleteceğiz.” dedi.

İMKB Gözeler Haraba İlkokul-Ortaokulu Okul müdürü Selahattin Zengin; “Öğrencilerin sevineceği bu tür çalışmalara her daim kapımız açıktır, sonuçta unutmamak gerekir ki Çocuk sevinince Dünya sevinir.” dedi

İMKB Gözeler Haraba Ortaokul Müdür Yardımcısı Muhammet Özdemir konu ile ilgili olarak; “Bu işi koordine eden ve emeği geçen Bingöl Üniversitesi öğrencilerine geleceğimizin teminatı olan çocukları sevindirmeleri nedeniyle sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Editör: TE Bilisim