Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli sevgi evlerindeki çocuklar ile ‘’Kimsesiz Değilsiniz’’ etkinliği çerçevesinde halı saha maçında bir araya geldi.

Samimi bir ortamda geçen etkinliğe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Burtaşkıray, Şube Müdürü Kadir Bozaba, Gençlik Merkezi Müdürü Yunus Kılıç, Aile sosyal politikalar müdürlüğü personeli, Gençlik hizmetleri ve spor İl müdürlüğü personeli ve sevgi evlerinde yaşayan çocuklar katıldı.

Yapılan etkiliğin ardından açıklamada bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal ARIKAN amaçlarının çocuklarımızla birlikte hoşça vakit geçirip, onları mutlu etmek istediklerini belirterek ‘’Kimsesiz Değilsiniz’’ etkinliğinin her ay farklı faaliyetler ile sevgi evlerinde devam edeceğini ifade etti.

İl Müdürümüz Arıkan, ayrıca Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Burtaşkıray ve personellerine göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini iletti.

Konuşmaların ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Burtaşkıray sevgi evlerindeki çocuklara spor kıyafetleri hediye ederek tatlı ikramında bulundu. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim