İlçeye bağlı köylerin muhtarları ile ilçenin sorunlarını istişareler yaparak çözüme kavuşturan Kaymakam Bolat, birleştirici kişiliği ile de taraflı tarafsız her kesimden ilgi görüyor. Kaymakamlık makamından çok İlçe Sosyal yardımlaşma Vakfı başkanı, ilçe belediye başkanı, İlçe encümenleri, siyasi ilçe başkanları ve kurum müdürleriyle her gün en az üç aile ziyaret ediliyor. Hasta, yaşlı, engelli aileleri ziyaret ederek gönüllerine dokunan Kaymakam Bolat,  bize gelenlere zaten kapımız açık, gelemeyen hasta, yaşlı ve engelli hemşerilerimize biz gidiyoruz. Gittiğimiz her evden de dualar alıyoruz. Onların sorunlarını dinliyoruz, önerilerini alıyoruz. İlçemizin daha güzelleşmesi için öneriler, istişareler yapıyoruz.

İLÇE HALKI BİLİNÇLİDİR

İlçeye geldiği günden beri birçok halk toplantısı düzenlediğini belirten Bolat, “baktık ki katılımda bulunan hep genç ve orta yaş gurupları geliyor. Yaşlılar, engelliler, hastaları göremiyoruz. 

Sosyal Yardımlaşma Vakfımız ile bir tespit yaptık, yaş ortalaması 75-90 arası bayağı bir büyüklerimiz mevcut, hastalar var, engelliler var. Bizde karar verdik köylerde ve merkezde planlı bir şekilde bu kişileri evlerinde ziyaret ettikçe mutlu olduk. 

Bu ziyaretlerimiz devam edecek, imkânlarımız ölçeğinde dokunmaya çalışıyoruz. Bu ziyaret programına Belediye başkanımız, Encümenlerimiz, Muhtarlarımız, siyasi parti temsilcilerimiz ve kurum müdürlerimizde dahil oluyor. İlçe halkımızın yapılamayan işlere de uyarı refleksi gösterdikleri gibi yapılan çalışmalara karşı da takdir gösteren bir halktır. Ben ilçe halkımızdan razıyım, inşallah görevim süresince elimden geleni yapmaya devam edeceğim” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim