Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl ve Karlıova Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Metin Öz, Türkiye Diyanet Vakfı'nın “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla sürdürdüğü vekaletle kurban organizasyonuna destek olmak adına kurban bağışında bulundu.

Karlıova İlçe Müftüsü ve TDV Karlıova Şube Başkanı İsa Demirkaynak, TDV Karlıova Şube görevlisi Enes Önegel ile birlikte Başkan Veysi Bingöl'ü makamında ziyaret ederek Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde, “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla sürdürülen vekâletle kurban organizasyonu hakkında bilgi verdi.

Başkan Bingöl, Türkiye Diyanet Vakfı'nın başlattığı "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" kampanyasına destek olmak adına kurban bağışında bulunarak kardeşlik bağlarını kuvvetlendirme ve ihtiyacı olan insanlara yardım ulaştırma anlamında önemli bir kampanya olduğunu ifade etti.

İlçe Müftüsü Demirkaynak, Türkiye Diyanet Vakfına yapmış olduğu kurban bağışından dolayı Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl ve Karlıova Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Metin Öz’e teşekkür ederek bağış makbuzunu takdim etti. HABER MERKEZİ