Ak Parti Karlıova İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Tutar, köylerde yapılan köprü çalışmaları hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu. Tutar Karlıova ilçesine bağlı 3 köyde köprü çalışmasının yapılmakta olduğunu söyledi. Tutar, Yiğitler köyü içinde bulunan Adaklı ilçesi bağlantı yolu üzerindeki 40 yıllık eski köprü yerine yenisini ve Taşlıçay köy içinde geçişi sağlayan bağlantı yolu üzerinde yeni bir köprü yapımına başladıklarını açıkladı.

‘O MANZARA ARTIK YAŞANMAYACAK’

Geçen yıl kasım ayında Bingöl'ün Karlıova ilçesi Kaynarpınar Köyü'ne bağlı Aktaş mezrasında, sırtına aldığı çocuklarıyla dağları aşıp, çaylardan geçen Kemal Okuyucu, okul çıkışı da aynı yoldan geri döndüğünü, mezraya ulaşabilmesi için Peri Çayı üzerine köprü kurulmasını talep etmişti. Ak Parti Karlıova İl Genel Meclis Üyesi Tutar, o bölgede de köprü çalışmasının devam ettiğini söyledi.

20 GÜNE YETİŞECEK

Çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiği 3 köyde 20 güne kadar köprülerin bitirilmesi hedefleniyor. Ak Parti Karlıova İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Tutar, yapılan çalışmalarda desteklerinden dolayı Vali Kadir Ekinci’ye ve ilçe Kaymakamına teşekkürlerini iletti. HABER MERKEZİ