‘Kardeş Belediye Projesi’ kapsamında Solhan Belediyesiyle kardeş belediye olan Kayseri Talas Belediyesi, öğrencilerinin talebi üzerine Solhan YİBO kütüphanesine kitap desteğinde bulundu.

Solhan YİBO öğrencileri tarafından düzenlenen kampanya kapsamında harekete geçen Kayseri Talas Belediyesi, kardeş belediye Solhan Belediyesi’ne yapılan yazışmalar üzerine kitap desteğinde bulundu.  

Kayseri Talas Belediyesi tarafından Solhan Belediyesine gönderilen kitaplar, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız tarafından okul öğrencilerine teslim edildi.

Eğitim ve öğretimin en güzel şekilde yapılabilmesi için belediyenin imkânları ölçüsünde tüm okulların yanında olduğunu belirten Yıldız, “İmam Hatip Ortaokulu ziyaretinde okul yöneticileri okul kütüphanesinin zenginleştirilmesi için bizden kitap istemişlerdi. Okulun kitap talebini arkadaşlarımıza ilettik. Arkadaşlarımız da kardeş belediyemiz olan Talas Belediyesi’ne kitap talebini ilettiler. Kardeş belediyemiz Talas Belediyesi’nin gönderdiği kitapları okulumuza teslim ettik. Öğrencilerimizin istifade etmesini ve okul kütüphanesine hayırlı olmasını diler kardeş belediyemize katkılarından dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim