MEB Sınav Güvenliği ve Sınav Yönetimi Daire Başkanı Turay Karadere, Bingöl’e geldi.

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Sınav Güvenliği ve Sınav Yönetimi Daire Başkanı Turay Karadere, Bingöl’de bulunan ölçme değerlendirme ve e-sınav merkezini gezerek incelemelerde bulundu. Ayrıca İl Ölçme Değerlendirme Merkezi ekibiyle tanışarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Milli Eğitim Bakanlığı, Sınav Güvenliği ve Sınav Yönetimi Daire Başkanı Turay Karadere çalışma ziyareti kapsamında Bingöl’e geldi. Ölçme Değerlendirme ve E-Sınav salonlarında incelemelerde bulunmak üzere bölge illerine yaptığı ziyaret kapsamında ilimizi ziyaret eden Daire Başkanı Turay Karadere E-Sınav salonunu gezip E-Sınav Oturumuna katılarak yetkililerden bilgi aldı.

Daire Başkanları incelemelerinin ardından, İl Mili Eğitim Müdürü Kadri Engin ile birlikte e- sınav merkezi toplantı salonunda ve Ölçme Değerlendirme de görevli öğretmenlerin katılımlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Karadere; “Bizlerde bugün burada sınavların ne derecede hassas yapıldığını gördük bu anlamda İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin ve ekibine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor Bingöl’ümüzün diğer illerimize örnek teşkil etmesini umuyorum.” dedi.