Bingöl'ün Yedisu ilçesinde mide kanseri olan üç çocuk babası Cevdet Kürmuğ'dan (38), üç gündür haber alınamıyor. Önceki sabah evinden ayrılan ve kendisinden bir daha da haber alınamayan Kürmuğ'un, kendisini evlerinin yakınından geçen peri çayına atma ihtimali üzerinde duran ekipler, söz konusu bölgede arama çalışmaları başlattı.  

Edinilen bilgiye göre, Yedisu ilçesi Elmalı Köyü Yazpınar mezrasında ikamet eden 3 çocuk babası Cevdet Kürmuğ'un eşi Bircan Kürmuğ, önceki sabah uyandığında kocasının evde olmadığını fark etti. Hasta olan kocasının evde olmadığını gören Bircan Kürmuğ, komşularına haber verdi. Mezrada yapılan tüm aramalara rağmen bulunamayan Cevdet Kürmuğ'un durumu hakkında jandarmaya bilgi verildi. İhbar üzerine mezraya giden jandarma ekipleri tarafından yapılan tüm çalışmalar sonuçsuz kalırken, Cevdet Kürmuğ'un evden çıkarken kimlik ve cüzdanını evde bırakması intihar etme olasılığını akıllara getirdi. Evden çıkarken ayakkabısının tekini giyen, diğer tekini kapının önünde bırakan Cevdet Kürmuğ'a ne olduğu ve nereye gittiğinin öğrenilmesi için çalışmalar aralıksız sürüyor. Kürmuğ'un kendisini evlerinin yaklaşık 250 metre ilerisinden geçen Peri Çayı'na atmış olma ihtimaline karşılık dün sabahtan itibaren toplanan vatandaş ve köylüler su kenarında arama çalışmaları başlattı.

Vatandaşların Peri Çayı'nda yaptığı aramalar sonuçsuz kalınca, detaylı arama için yeniden jandarma ve AFAD ekiplerine haber verildi. Bölgeye hareket eden jandarma ve AFAD ekiplerinin Peri Çayı'nda detaylı arama yapması beklenirken, kaybolan Cevdet Kürmuğ'un yeğeni Mehmet Şevkin dayısının üç gündür kayıp olduğunu ve yetkililerden yardım beklediklerini söyledi. Şavkın, "Dayım 3 gündür kayıp, AFAD ve diğer kurumlardan yardım bekliyoruz" dedi.

Editör: TE Bilisim