HABER: YAKUP BEKLEN

Bingöl’ün Solhan ilçesinde 29 yaşındaki Fatih Canlı, kendisine 2014 yılında Osteosarkom yani kemik kanseri teşhisi konulduğunu ve bugüne kadar iki ameliyat geçirdiğini, bu iki ameliyatın da yanlış yapıldığını söyleyerek Kayseri’de tedavi olmak için yardımseverlerin yardımını beklediğini söyledi.

Ekonomik açıdan zor günler geçirdiklerini ifade eden Canlı, maddi imkansızlıklardan dolayı donanımlı bir hastanede tedavi olamadığını ve günden güne hastalığının ilerlediğini söyledi.


“DÖRT AMELİYATTAN İKİ AMELİYATIM YANLIŞ OLDU”

Daha önce Kemik kanseri tedavi sürecinde dört defa ameliyat olduğunu ve bunlardan iki defa yanlış ameliyat olduğunu için tedaviye sonuç alamadığını gittiği özel bir hastanede öğrenen Canlı, yaklaşık 4 yıla yakın bir süre yanlış tedavi gördüğünü söyledi. Canlı, “yanlış tedaviler sonucu tedavime cevap alamadım. Sol akciğerim komple alındı. Önümüzdeki günlerde Kayseri’de tedavi olmaya gideceğim. Orada da sonuç alamazsam Küba’ya gideceğim. Orada tedaviye cevap veren sağlık kuruluşları var” dedi.

 

MADDİ DESTEK BEKLİYORUM

Kanser tedavisi için maddi destek beklediğini belirten Canlı, yaşım daha genç ve ülkeme milletime faydalı olmak için bu hayata tutunmak istiyorum. Allah kimseye böyle bir hastalık göstermesin. Şuan yürüme vasfımı da yitirdim. Değerli Bingöl halkından ve Bingöl halkının gönlünde taht kuran Sayın Valimiz Ali Mantı Bey’den de destek bekliyorum. Şu genç kardeşinize yardımcı olun. Şimdiden herkesten Allah razı olsun” dedi.

 

SOSYAL MEDYADAN SEFERBERLİK BAŞLATILDI

Fatih Canlı için sosyal medyada yardım kampanyası başlatıldı. Sosyal medyadan kendisine bir miktar yardım geldiğini ancak bunun yeterli olmadığını belirten Canlı, yardım seferberliği başlatan herkese teşekkür etti.

 

Fatih Canlı’ya yardım etmek için aşağıdaki hesap numarasına para yatırabilirsiniz.

Ziraat Bankası İBAN NO: TR670001000499482163895003 

Editör: TE Bilisim