Ailesi yıllar önce Solhan’dan Norveç’e göç eden ve Oslo’da doğup büyüyen 9 Eylül’de düzenlenen seçimlerde iktidar partisinden Oslo Eyalet Meclis üyeliğine aday olarak seçimlerden zaferle ayrılıp Oslo Eyalet Meclisi’nin en genç üyesi olmayı başaran Solhanlı hemşehrimiz Mehmet Kaan İnan Solhan’daki ihtiyaç sahibi ailelere duyarsız kalmayarak destekte bulundu.

Norveç’te yaşayan ve Norveç parlamentosunda siyasetçi olan Solhanlı hemşehrimiz Mehmet Kaan İnan, bu talihsiz dönemde Solhan’da geliri olmayan 10 aileye erzak yardımında bulundu. Yapılan yardımların ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılması için amcası Rıfat İnan’ı vekil tayin eden İnan, ayrıca 5 aileye de 3 aylık geçinebilecek miktarda nakdi yardımda bulundu. Yardımların ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılması için vekil tayin edilen amca Rıfat İnan, hazırladığı kumanyaları dağıtılması için mahalle muhtarlarına teslim etti.

Öte yandan yine Mehmet Kaan İnan gibi Norveç’te yaşan amcası Gökhan İnan ise 5 aileye gıda yardımında bulunduğu ve erzak yardımının ulaştığı aile sayısı 15 oldu. SOLHANINSESİ