İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. İzzettin Toktaş, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde hastane yönetici ve çalışanlarıyla birlikte ağaç dikme faaliyetine katıldı.

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bahçesinde yapılan etkinliğe İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. İzzettin Toktaş ile birlikte İl Sağlık Müdür Yardımcısı Nedim Bingöl, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Baştabibi Uzm. Dr. Ferhat Korkutata, hastane yöneticileri ve çalışanları katıldı.

Ağaç dikme programı öncesi konuşan İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. İzzettin Toktaş, şunları söyledi:“Ağaçlık alanlar, doğal hayatı koruyan, doğal dengeyi sağlayan ortamlardır. Aynı zamanda bizler için mesire yerleridir. Ağaçlar, oksijen kaynağımızdır, hayat kaynağımızdır, doğal afetleri önleyen en büyük engellerdir. Çığ tehlikelerini, heyelanları ve erozyonu ağaçlar, ormanlar önlemektedir. Dolayısıyla ağaçların dikilmesi, korunması, bakılması, büyütülmesi büyük önem arz etmektedir. Bugün yapmış olduğumuz bu ağaçlandırmanın hayırlı olmasını diliyorum. Böyle bir faaliyete giriştikleri için de Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi yönetimini tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Konuşmanın ardından İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. İzzettin Toktaş ve Kadın Doğum Hastalıkları Hastanesi yönetici ve çalışanları kendi adlarına ağaç diktiler. Program hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

Editör: TE Bilisim