Bingöl Havalimanı’nda yoğun bir kitle tarafından karşılanan 22. Dönem Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, yüzlerce araçlık bir konvoy halinde şehre giriş yaparak AK Parti Bingöl İl Başkanlığı’na geçti.

AK Parti önünde yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan Berdibek’in adaylık başvurusu mitinge döndü. Sevenlerini selamlayan Berdibek, burada yaptığı konuşmada her zaman halkın hizmetinde olduğunu söyledi. 

Parti merkezinde AK Parti Bingöl İl Başkanı M. Hanefi Güler ve yönetim tarafından karşılanan Berdibek, burada yaptığı konuşmada, aday adaylarına başarı temennisinde bulunduğunu söyledi.

Yıllardır Bingöl’de vekilliğin 2 AK Parti, 1 HDP adayı şeklinde olduğuna dikkat çeken Berdibek, “Adaylık sürecindeki takdir Genel başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve halkımızındır. Adaylığın tarafıma verilmesi halinde iki dönemdir süre gelen iki bir siyasetini bitirmeyi hedefliyorum” dedi.

BİNGÖL HALKI VE ANKARA ARASINDA KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRMEYE DEVAM EDECEĞİM

Halkın hizmetinde olduğunu belirten Berdibek, “Vekil olsam da olmasam da Bingöl halkı ve Ankara arasında köprü vazifesi görmeye devam edeceğim. Önemli olan hizmet yaparak önce Allah’ın sonra da halkımızın rızasını kazanmaktır. Bingöllülerin emrinde olmaktan şeref duyarım. 24 Haziran seçimleri, seçimlerin şahıdır ve ülkemizin geleceğidir. Recep Tayyip Erdoğan şahsında ülkemiz hedef alınmaktadır. Dün Sultan Abdulhamid’e ‘Kızılsultan’ diyenler bu gün Sayın Erdoğan’ı ‘Diktatörlük’ yaftasıyla karalamaya çalışıyor” dedi. Berdibek, Türkiye’yi karanlığa sürüklemeye çalışan odaklara karşı halkı birlik ve beraberliğe davet ettiğini söyledi.

DEMOKRATİKLEŞME ADIMLARINA RAĞMEN ÇUKUR SİYASETİ YAPILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başta Kürt sorunu olmak üzere birçok açılım başlattığına dikkat çeken Berdibek, “Kürt Sorunu için açılım başlatıldı, Birçok adım atıldı ve Üniversitelerde Kürdoloji enstitüleri açıldı. Mesut Barzani Diyarbakır’a davet edildiğinde: bugünleri hayal bile edemezdim şeklinde bir itirafı vardı. Sayın Erdoğan bu açılımları yaparken ‘halka kurşun’ sıkın demedi. Peki, atılan bunca demokratikleşme adımlarına rağmen neden çukur siyaseti yapıldı?” dedi.        

Feyzi Berdibek, yapılan konuşmaların ardından adaylık dosyasını AK Parti Bingöl İl Başkanı M. Hanefi Güler’e teslim etti.