Bingöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, İçmeler Mahallesi TOKİ konutlarını besleyen ve arıza kaynaklı kesintilerle mağduriyete sebebiyet veren içme suyu hattının yenileme çalışmalarına başladı.

Başkan Arıkan, “Mağduriyetler sona erecek”

Hat deplase çalışmalarını yerinde takip eden Belediye Başkanı Erdal Arıkan, teknik ekipten bilgi alarak isale hattı boyunca arazide incelemelerde bulundu.

Burada açıklamalarda bulunan Başkan Arıkan, TOKİ konutlarını besleyen 4.700 metrelik isale hattının yenileneceğini belirtti.

Çalışmayla birlikte karayolu güzergâhında bulunan hattın deplase edilerek yeni güzergâha taşınacağını da vurgulayan Başkan Arıkan, “ Buradaki hatta sıklıkla yaşanan arızalar vatandaşlarımızı mağdur edip, su israfına sebebiyet veriyordu. Mahalle ziyaretlerimizde de vatandaşlarımızın en büyük beklentilerinden birisi de içme suyunda yaşanan kesintilerin son bulmasıydı. Gerekli teknik çalışmalarımızı tamamladıktan sonra alanı projelendirdik ve çalışmaya start verdik. En kısa sürede 4.700 metrelik yeni isale hattımızı tamamlayıp içme suyunu bu hattan vereceğiz. İçmeler Mahallemize ve ilimizi hayırlı olmasını diliyorum” dedi. HABER MERKEZİ