Sosyal Hizmet Merkezi Eğitim ve Danışmanlık Birimince düzenlenen ve Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Biriminde görevli Uzman Personel Sosyal Hizmet Merkezi’nde görev yapan Sosyoloğun katılımıyla Bingöl Havaalanında görev yapan 95 çalışana “Madde Bağımlılığı” konusunda seminer verildi.
Seminerde; Narkotik Suçlarla Mücadele Biriminde görevli Uzman Personel tarafından, Madde kullanımında Ailenin Önemi, Madde Kullanımına Götüren Yollar, Yanlış Bilinen Doğrular, Madde Bağımlılığının Belirtileri, Madde Bağımlılığı Nasıl Anlaşılır, Madde Kullanımından Şüphelenildiğinde Ne Yapmalı vb. konulara değinilmiştir. Eğitim sonunda katılımcıların soruları cevaplandırılarak eğitim sonlandırıldı.

44 ÖĞRETMENE SEMİNER VERİLDİ

Sosyal Hizmet Merkezi Eğitim ve Danışmanlık Birimince düzenlenen ve Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Biriminde görevli Uzman Personel ile Sosyal Hizmet Merkezi’nde görev yapan Sosyoloğun katılımıyla Bingöl Cevdet Yılmaz Ortaokulu’nda 44 Öğretmene “Madde Bağımlılığı” konusunda seminer verildi.