Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın öncülüğünü üstlendiği Gönül Elçileri Projesi kapsamında Bingöl’de fidan dikimi gerçekleştirildi.

Türkiye’de orman alanlarının korunması ve ağaçlandırmanın teşviki amacıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın öncülük ettiği Gönül Elçileri Projesi kapsamında 81 ilde eşzamanlı olarak Bingöl’de de fidan dikimi gerçekleştirildi.

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger ’in eşi Fatma Köşger, vali yardımcıları ve kurum amirlerinin de katıldığı program, kervansaray yolu üzerindeki ağaçlandırma sahasında yapıldı. Etkinlikte konuşan Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger ’in eşi Fatma Köşger, Türkiye genelinde Emine Erdoğan’ın öncülüğünde 81 ilde eş zamanlı başlatılan ağaç dikimi için burada olduklarını söyledi. Ormanların önemine değinen bayan Köşger, tek isteklerinin temiz bir ülke ve temiz bir hava olduğunu söyledi.

Programa, Aile ve Sosyal politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Sevgi Evlerinde koruma ve bakım altında bulunan 20 öğrenci de katıldı.

Editör: TE Bilisim