Çiçekdere (Gılbe) Köyü Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneğinin Temsilciliği Recep Tayip Erdoğan Mahallesinde Vali Ali Mantı, Kalkınma Bakan Yardımcısı Av. Yusuf Çoşkun, Milletvekili Enver Fehmioğlu , 24. Dönem Millet Vekili Eşref Taş ,Kurum amirleri, STK temsilcileri, AK Parti İl Başkanı M.Hanifi Güler ,MHP il Başkanı Nurettin Varol, Yönetim Kurulu üyeleri ile halkımızın yoğun ilgisi eşliğinde dualar ile açıldı.

Derneğin temsilcilik açılışın Konuşma yapan Bingöl Valisi Ali Mantı; Ülke olarak zor günler geçirdiğimizi,iç ve dış mihrakların ülkemizi karıştırmaya çalıştıklarını, bunun ancak birlik ve beraberlik sağlayarak aşılabileceğini ifade ettiler. Bu anlamda bu açılışın birlik ve beraberliğimize vesile olması temennisinde bulundu. Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakkazi , siyasi parti temsilcileride  birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptılar.

Gılbe-Der yönetim Kurulu üyeleri; “Dernek olarak Özelde bölgemiz, genelde ilimiz ,güzel yurdumuzun huzuru , toplumsal dayanışması ve hizmeti için hertürlü olumlu faaliyetler içine girerek güzel günlere yelken açmayı Yüce yaradandan temenni ediyoruz.Temsilcilik açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan protokol üyelerine , değerli halkımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim