Fırat EDAŞ Bingöl İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, sorumluluk alanında bulunan abonelerin sayaç okuma emisyonlarında değişiklik yapılması düşünüldüğü belirtildi.

Fırat EDAŞ Bingöl İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, sorumluluk alanında bulunan abonelerin sayaç okuma emisyonlarında değişiklik yapılması düşünüldüğü belirtildi. Yapılması düşünülen değişiklik doğrultusunda; “abonelerimizin sayaçları her ayın ilk on beş  günü okunacaktır. Bu okuma emisyon değişikliği sebebiyle abonelerimiz faturalarını her ayın onu ile yirmi beşi arası yatırılacaklardır. Ayın kalan on beş günüde, 2.ihbarname dağıtımı, kesme ve açma faaliyetleri yürütülecektir” denildi.

Yapılması düşünülen okuma emisyon değişikliğinden dolayı Mart ve Nisan ayları içinde bazı abonelerin faturalarında geçmiş dönemlerden gelen tutarlarda sapmalar olabileceğinin altı çizildi. (Örneğin daha düşük veya daha yüksek tüketimler).Emisyon değişikliğinden kaynaklanan tutar sapmaları 2 aylık dönem sonunda normal değerlere gelecektir.

Editör: TE Bilisim