Koronavirüsle mücadelenin başkahramanları olan sağlıkçıların iftar yemeğini Bingöl Belediyesi karşılıyor.

Belediye mutfağında her gün hijyenik bir şekilde hazırlanan ve paketlenen iftar yemekleri, koronavirüs nedeniyle evlerine gidemeyen 175 sağlık personeline kaldığı öğretmenevi ve yurtlara götürülüp teslim ediliyor.

İftar yemeklerini ezan saatine kısa bir süre gelip alan sağlık çalışanları ise bu zorlu süreçte belediyenin yapmış olduğu ikramdan memnun olduklarını dile getirdi.

Salgın nedeniyle evine gidemeyen ve Öğretmenevinde misafir edilen Bingöl Devlet Hastanesi Acil Servis Doktoru Lütfü İhsan, Bingöl Belediyesi’ne teşekkür etti.

İhsan, “ Biz bu aziz vatanın saygı değer evlatlarının huzuru ve sağlığı için canla-başla çalışırken, öğretmenevinde bizleri misafir ediyor devletimiz sağolsun. Ve yine bu süreçte Ramazan ayı için belediyemiz çok güzel bir iftar desteği de sağladı. Bu vesileyle belediyemize, tüm Bingöl halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Bingöl Belediyesi’nin bu zorlu kendilerini yalnız bırakmadıklarını aktaran Sağlık çalışanı Murat Esen, “Koronavirüsle savaştığımız bu günlerde Bingöl Belediyesi bizlere iftar yemeğimizi gönderiyor. Belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Bizleri bu günlerde yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. HABER MERKEZİ