Ilıcalar Beldesi’nde geçtiğimiz ay çatı kısmında başlayan yangın evin tümünü sarıp kullanılmaz hale geldi. Yangından dolayı mağdur olduğunu söyleyen Sadullah Varol, 8 nüfusuyla dışarıda kaldıklarını söyledi.

EVİMİZ AĞIR HASAR ALDI

Ilıcalar Beldesinde çıkan yangına müdahale eden Bingöl Belediyesi itfaiye ekipleri yangını uzun uğraşlardan sonra söndürdü. Yayınladığı raporda, yangının çatı katında çıktığını ve evin ile eşyaların kullanılmaz hale geldiği belirtildi.

DEVLET EVİMİ ONARSIN

Kendi evine bitişik oğlunun da evi olduğunu ve yangın ile birlikte iki ev de kullanılmaz hale geldiğini söyleyen Sadullah Varol, rahatsızlığından dolayı çalışamadığını ve maddi durumunun iyi olmadığı için evini onaramadığını söyledi. Varol; “Bingöl Valisi sayın Kadir Ekinci beyin sesimizi duymasını istiyorum. 8 nüfusla şuan bir çadırda kalıyoruz. Çok mağduruz. Valimiz bize yardım etsin. Sayın Valimiz devlet büyüğümüzdür ve bizlere yardımcı olacağına inanıyorum.

ENGELLİ OĞLUMLA ÇADIRDAYIZ

35 yaşında engelli bir oğlunun olduğunu belirten Sadullah Varol, oğluna çadırda bakmakta zorlandığını, ihtiyaçlarını gideremediğini söyledi. Varol; “Oğlum doğuştan engelli ve kendi hiçbir ihtiyacını karşılamıyor. Bütün ihtiyacını anne babası olan biz karşılıyoruz. Oğlumuzun ve bizlerin çadırda kalma durumu vicdani değildir. HABER MERKEZİ