Milli Eğitim İl Müdürü Engin’in Eşi Ayfer Engin, kadınların yeteneklerini geliştirmesine katkı sağlamak için Ankara’daki yardımsever arkadaş çevresi ile irtibata geçerek ve Bingöl Halk Eğitim Merkezinin farklı bölgelerinde açılan dikiş nakış kursunda eğitim gören maddi durumu yeterli olmayan yaklaşık 100 kursiyer için kumaş yardımında bulunuldu.

 

Ayfer Engin; Halk Eğitim Merkezinde yapılan yardımların tesliminde yaptığı konuşmada, kadınların yeteneklerini geliştirmesine katkı sağlamak için kurslara kumaş yardımında bulunduklarını belirterek, kadınların iş gücünü artırmayı amaçladıklarını kaydetti.

Kumaş temini konusunda kendilerine yardım edenlere teşekkür eden Engin, çalışan bayanlara değer veren biri olarak, kadınlara verdiğimiz katkıların yarattığı gönül rahatlığıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz." ifadelerini kullanan Engin, gönderilen kumaşları İl Müdürü Kadri Engin ile birlikte Halk Eğitim Merkezine teslim etti.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Selahattin Akıncı kadınların aile bütçesine katkıda bulunan bu tür faaliyetleri önemsediklerini belirterek katkılarından ve bu anlamlı yardımlarından dolayı Engin’e teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim