Mesleğinde başarıldığı işlere imza atan Öğretmen Mahsun Bilmez, Bingöl ilçe otogarında karşılaştığı Solhanlı Alican’ın yürümekte zorlandığını gördü. Onun yanına giden Bilmez, kendisiyle biraz konuştuktan sonra sorunu olan ayağını cep telefonu ile kaydetti. 

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI 
Maddi durumu olmayan Alican’ın sağlık sorunlarını sosyal medya hesabından “Bir İyilik Yapın” başlığı koyan Bilmez, “izlerken belki içiniz tuhaf olacak fakat lütfen izleyin. Alican Solhan’da yaşıyor. 
Maalesef ayağı çok çok kötü bir durumda.
Tek ayağa mahkum olmadan, geç olmadan bir el uzatın. Bu kardeşimizi bu durumdan kurtarmak hepimizin görevi.
Yetkililer, iyilik severler, hayır severler, sivil toplum örgütleri, cemaatlar,  dernekler, zenginler -  fakirler hayır mi işlemek istiyorsunuz.? Bundan ötesi var mi ? Kalbe dokunun, Alican'a sahip çıkın lütfen.. Videomuzu lütfen es geçmeyin, muhakkak bu iyiliği yapacak birileri çıkacaktır.  Vesile olun!!!” şeklinde yaptığı paylaşım ses getirdi. 

Sosyal medyada hızla paylaşılan Bir iyilik yapın adlı gönderi, Ankara’nın dikkatini çekti. 

ZEKİ KORKUTATA DEVREYE GİRDİ 
Alican’ın yardım çığlığını duyan Hemşehrimiz Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Zeki Korkutata, Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü ve Sağlık Bakanlığı ile yaptığı görüşmede Alican’ın Ankara’da tedavi edilme sürecini başlattı. 

EN KISA SÜREDE TEDAVİSİ BAŞLAYACAK
Alican’a en kısa sürede Ankara’da tedavisinin başlayacağı müjdesini veren Mahsun Bilmez, sesine kulak verdiği için hemşehrimiz Zeki Korkutata’ya teşekkür etti.