Mahalle ve köylerde vatandaşlarımızın istek, şikâyet ve önerilerini doğrudan ve yüz yüze dile getirebilmeleri amacıyla devam eden ziyaretler kapsamında Vali Kadir Ekinci, Genç Kaymakamı Hasan Hüseyin Vural ile birlikte Servi Köyüne ziyaret gerçekleştirdi.

Programda Vali Ekinci’ye Genç Kaymakamı Hasan Hüseyin Vural, İl Emniyet Müdürümüz Metin Akay ve İl Jandarma Komutanımız Mevlüt Dirim eşlik ettiler.

Servi esnafını işyerlerinde ziyaret ederek ‘hayırlı ve bol alış-veriş’ dileklerinde bulunan Vali Ekinci:

‘Vatandaşımızın devletinden memnun olması bizler için esastır. Vatandaşını dinleyen ve vatandaşı ile beraber karar süreçleri geliştiren bir yönetim anlayışı ile çalışıyoruz. Bu çaba ve gayret ile ilçelerimizde ve köylerimizde vatandaşımızla buluşmalarımıza devam ediyoruz. Ziyaret ettiğimiz her ilçemizde ve köyümüzde hemşehrilerimizle yüz yüze tanışmak, konuşmak, dertleşmek istiyoruz. El birliği ve gönül birliği yaparak sorunlarımızı ortak akıl ile çözüme kavuşturmak istiyoruz.

Yaptığımız programda vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinledik. İnşallah her bir sorun ve talep ihtiyaç ve önem sırasına göre ele alınacak ve en kısa zamanda yeni bir ziyaret programı ile değerlendirilecektir. Göstermiş olduğunuz içtenlik ve misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum’ dedi.

Ziyaret esnasında karşılaştığı çocuklarla da yakından ilgilenen Vali Ekinci, çocuklarla eğitim durumları ve hedeflerindeki meslekler üzerine sohbet ederek çokça kitap okumalarını ve kendilerini geliştirmelerini tavsiye etti.

Ziyaret kapsamında son olarak ‘Servi Şehitlik Anıtı’nı ziyaret eden Vali Ekinci, şehitlerimiz için dua etti.