Bingöl’ün en önemli sivil toplum kuruluşlarından olan Ticaret Sanayi Odası’nda seçim hareketliliği yaşanıyor. Haftasonu yapılacak olan seçimlerde meslek gruplarına aday olanlar çalışmalarına devam ediyor. Burhan Çeçen ve Saim Yayan, Bingöl Ticaret ve Sanayii Odası’nın vizyonunu değiştirmeye yönelik yeni bir başlangıç yapmak için İnşaat Malzemeleri, İmalat ve Madencilik meslek gurubuna aday olduklarını söyledi.

Çeçen ve Yayan, “Yeni misyon ile başlattığımız çalışmalarımızın sonucunu alarak ilimizin ticari faaliyetlerine katkı sağlamak noktasında her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Gelişen ve büyüyen ülkemizin ticari faaliyetlerine katkı sunmak için bir araya geldik. Biliyoruz ki çağımızda en önemli sektörlerinden biri de ticaret ve sanayidir. Bizlerde bu bilincin farkında olup bu sürece daha farklı bir yol haritası ile daha fazla katkı sunmak için çalışıyoruz. Yenilikçi, üreten, paylaşan ve kararlı bir yönetim ile bu yola çıktık. İşadamları ve Sanayicilerimizden destek bekliyoruz” dedi.

SEÇİM SÜRECİ NASIL İŞLİYOR?

Ticaret Sanayi Odalarında, Meslek gruplarında bulunan üyeler kendi meslek gruplarından seçtikleri temsilcilerinden meslek komitelerini ve meclisi belirliyorlar. Meclis de yine bir seçimle kendi içinde yönetim kurulunu seçiyor.

Editör: TE Bilisim