2 Ekim’de Gazetemizin manşetinde yer alan “BİNGÖL’E HASTANEBÜS ŞART!” talebine cevap veren Halkların Demokratik Partisi (HDP) belediye meclis üyesi ve grup sözcüsü Aydın Bürçün, konuyu Bingöl Belediyesi Meclis toplantısı gündemine taşıyacağını söyledi. Bürçün, Masraflarını Bingöl Belediyesi tarafından karşılamak üzere Hastanelere ücretsiz sefer düzenlemek insanların sağlık hizmetlerini aksatmamak için katkıda bulunmak ve bu bağlamda çalışma yürütmesi için meclise de önerge verip gündeme taşıyacaklarını söyledi. Bürçün yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi; “7 Ekim 2019 saat 14.00 te(pazartesi) günü Bingöl Belediyesi Meclis toplantısı gündemine taşımak için Halkımızın işsizlikten kaynaklanan ekonomik sıkıntı ve sorunlarla bahsetmeye uğraşırken ,Bizim Bingöl Belediyesi olarak görevimiz olan halka hizmet etmek ve bir nebzede olsa sıkıntılarına ortak olmaktır. Masraflarını Bingöl Belediyesi tarafından karşılamak üzere Hastanelere ücretsiz sefer düzenlemek insanlarımızın sağlık hizmetlerini aksatmamak için katkıda bulunmak ve bu bağlamda çalışma yürütmesi için önerge ile meclis gündemine taşıyacağız. Özellikle halkımızın bu hizmetten faydalanması için ısrarcı olacağız.

Wİ-Fİ HİZMETİNİ GÜNDEME TAŞIYACAĞIZ

Çağın gereklerine uygun olarak vatandaşın dünya ile iletişimini sağlamak adına şehir nüfus ve hareket bakımdan yoğun olan belirli bölgelerde ücretsiz Wi-Fi hizmeti vermeye yönelik belirlenen noktalarda ve günlük bir sayıya hizmet vermek için bir çalışmanın gündeme taşıyacağız. “ dedi.

HASTANEBÜS ŞART!

Bingöl Devlet Hastanesi ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi güzergâhına yeni bir otobüs seferi konulmalı. Bu sefer ile hem hastane yolu kısalacak hem de KYK Öğrencilerine fayda sağlayacak. HABER MERKEZİ