Öğrencilere kitap okuma alışkanlığını kazandırmak için her seferinde farklı bir proje gerçekleştiren Genç ilçesi Halk Kütüphanesi, bu seferde de ilçe geneli tüm okullara yönelik ‘Bir Kitap’ta Annen İçin Oku’ ödüllü projesi başlattı. Proje kapsamında Mayıs ayı içinde Kütüphaneden aldığı kitapları en çok okuyan ilk üç öğrencinin annesine ödül verilecek.

Genç İlçe Halk Kütüphanesi, kitap okumanın bir zorunluluk değil yaşam boyu süren bir alışkanlık olduğunu htirmek için her seferde farklı bir proje gerçekleştiriyor. Öğrencilere kitap okumayı sevdirmek için arayışa giren Halk Kütüphanesi şimdi de ilçe geneli tüm okullara yönelik ‘Bir Kitap’ta Annen İçin Oku’ ödüllü projesi başlattı. ‘Bir Kitap’ta Annen İçin Oku’ ödüllü projesi kapsamında, Mayıs ayı içerisinde İlçe Halk Kütüphanesinden aldığı kitapları en çok okuyan ilk üç öğrencinin annelerine 9 Haziran Perşembe günü ödül verilecek.

 

 

Projeyle ilgili bilgi veren Kütüphane Müdiresi Şeyda Akça, “Bir Kitap’ta Annen İçin Oku’ ödüllü projesi kapsamında, Mayıs ayı içerisinde ilçemiz Halk Kütüphanesi’ni en çok kullanan ilk üç öğrencimizin annelerine 9 Haziran Perşembe günü ödülleri verilecektir. BOSCH bayii, Murat Eczanesi ve Metropol Giyim ve sponsorluğunda gerçekleştireceğimiz bu projenin sonunda kazanan ilk üç öğrencimizin anneleri BOSCH ev aletleri kazanacak. Şimdiden sponsor olan esnaflarımıza teşekkür ederiz. Projemiz için tüm okul öğrencilerimizi kütüphanemize bekliyoruz” diye konuştu. 

Editör: TE Bilisim