Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Başkanı Mahmut Ayas ve yönetiminin BİNTSO yeni hizmet binası için uzun süredir yürüttüğü çalışmalar son aşamaya geldi. 4 bin 245 metre kare kullanım alanına sahip yeni hizmet binası bodrum, zemin ve dört kattan oluşuyor. BİNTSO yeni hizmet binası yapım işine sadece yerli firmalar katılabilecek. Şartnamede, ihaleye son teklif verme tarihi ve saati 21 Eylül 2020 olarak yer aldı.
BİNTSO Başkanı Mahmut Ayas, oda alarak üyelerine daha iyi hizmet vermek adına uzun süredir yeni hizmet binası projesine yoğunlaştıklarını söyleyerek, çalışmalarının son aşamaya geldiğini söyledi.
Ayas, “2 bin 200 üyesi olan bir odanın şu anki mevcut binada sağlıklı bir şekilde hizmet vermesi oldukça zor. Her geçen gün artan üye sayımız faaliyetlerimizle birlikte mevcut binamızın ihtiyaçlarımıza cevap vermediğini gördük. Uzun süredir yeni hizmet binası için girişimlerimize başlamıştık. Çok şükür, çalışmalarımız son aşama olan ihale aşamasına geldi. Mimari görüntüsünün yanı sıra üyelerimize daha iyi hizmet sunmamızı sağlayacak teknolojik donatılara sahip olacak.
Oda üyelerimizin katıldığı birçok meslek eğitimi ve seminerler daha geniş kapasiteli toplantı ve konferans salonunda verilebilecek. Toplantı ve konferans salonu ve daha birçok birimimizde teknolojik gereçlerin kurulumu ve kullanımı için önümüzde hiçbir engel kalmayacak. Birçok birimimiz daha geniş bir alanda üyelerimize hizmet verecek. Yeni hizmet binamız Bingöl’ün estetik görünümüne katkı sunacak bir mimariye sahip olacak.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanımız Sayın Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu’na ve TOBB yönetimine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Cevdet Yılmaz’a, AK Parti Bingöl Milletvekili Sayın Feyzi Berdibek’e, Valimiz Kadri Ekinci’ye, Belediye Başkanımız Erdal Arıkan’a Meclis Bakşkanı Sinan Baylaz, BİNTSO Yönetim Kurulu ve meclis üyelerine projemize sundukları katkı ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.
İhale Komisyonu, ihaleyi 21 Eylül 2020 tarihinde BİNTSO toplantı salonunda sonuçlandıracak. HABER MERKEZİ