Seçim takvimi belli olan BİNTSO’da Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ayas, seçimlerin iş dünyasına ve Bingöl’e hayırlı olmasını temenni etti.

Başkan Ayas yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz yıl Bakanlar Kurulu kararıyla, 2017 yılı Ekim-Kasım aylarında yapılması gereken Oda-Borsa seçimleri 2018 yılı Nisan ayına ertelenmişti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’de hem Bakanlar Kurulu’nun seçim takvimini hem de erteleme kararını resmi olarak tüm bağlı Oda-Borsalara bildirmiş ve Türkiye genelindeki 365 Oda-Borsa bu karara uyarak seçimler için 2018 yılı Nisan ayını beklemiştir. Bu takvime uyarak oda yönetim kurulumuz olağan toplanmış ve seçim kararı almıştır. Yönetim kurulumuz da Organ Seçimimizin tarihini İl Seçim Kurulu’ndan onay alarak 1 Nisan 2018 olarak belirlemiştir.” dedi.

10 Şubat 2017 tarihinde göreve geldiğini dile getiren BİNTSO Başkanı Ayas, “Görevde bulunduğumuz süreç içerisinde üyelerimizi utandıracak hiçbir çalışmanın içinde olmadık. Üyelerimizin sorunlarının çözümü ve ilimiz ekonomi ve sanayisinin önünü açma noktasında kararlıkla mücadele ettik. Üyelerimizi temsil noktasında bugün çok yoğun bir teveccüh görmekteyiz. İnşallah bu ilgi ve teveccühe layık olacak şekilde bir dönem daha Bingöl iş dünyasına hizmet vermek istiyoruz. Bu düşüncelerle, seçim sürecinin ilimiz iş dünyasına ve camiamıza hayırlı olmasını diliyor, en derin saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim