HABER STAJYER: MURAT YILDIZ

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) 3. lig 1. grupta mücadele eden temsilcimiz 12 Bingölspor, ikinci sezon yaşadığı talihsizliklerden dolayı küme potasında giren temsilcimiz  bu haftaki kendi evindeki Kozan Bld spor ile karşılaştı.

Geçen hafta deplasmanda Erzinspor’a 2-1 mağlup olan  12 Bingölspor, bu hafta kendi evinde ve taraftarlarının önünde Adana temsilcisi Kozan Bld spor ile karşılaşılaştı.

İLK YARI GOLSÜZ BİTTİ

12 Bingölspor, Kozanspor maçı saat 15:00’da Bingöl Şehir Stadyumu’nda başladı.  İlk yarı 2 takım’da gol podisyonlarından yararlanamadı. Ve maçın ilk yarısı 0-0 bitti.

İKİNCİ YARI

12 Bingölspor, İkinci yarıya hızlı başladı. 55  ve 57 dakikalarda kalaci ile karşı karşıya kaldıkları 2 net Podisyonu değerlendiremedi. Kozanspor ise karşı atakta net bir gol’den yaralanamadı. Taraftar desteğini arkasına alan 12 Bingölspor, oyuncu değişiklikleri ile oyunu hızlandırmaya çalıştı. Dakika 69’da Mehmet Ali can’nın harika bir kafa golü ile 1-0 öne geçti. Dakika 75’te oyun kısa süreli bir sakatlık nedeniyle durdu. Normal süresi 1-0 Biten maça 8 dk uzatma verildi. Taraftar hakeme isyan etti. Ve Maç Bingölspor’un 1-0’lık galibiyeti ile sona erdi.

Bu sonuç ile beraber 12 Bingölspor 16. Sıradaki yerini korudu. 15 sırada bulunan Bergam Bld arasında 1 puan kaldı. 12 Bingölspor’un Düşme hattından kurtulabilmesi için Önümüzdeki  Maçlarını kazanarak Bergama Bld spor’un yenilmesini bekliyecek.

Editör: TE Bilisim