Bingöl’de bir süredir boş buldukları evlerin kilitlerini açıp içeri giren 3 kız 3 erkek olduğu iddia edilen bir grup, evde geceyi geçirip evi komple dağıtıp çıkıyorlar.

KENDİ EVLERİ GİBİ KULLANIYORLAR
3 kız 3 erkek olduğu düşünülen grubun, takip sonrası evde kimsenin olmadığına emin olduktan sonra  evin kapısını zorla açıp içeri giriyorlar. Evde duş alacak kadar ileriye giden grup, iddiaya göre geceyi dahi orada geçiyorlar. Ev ahalisinin kıyafetlerini dahi giyme cüretinde bulunan grubun kimler olduğu merak ediliyor. 

YEŞİLYURT MAHALLESİNDE GÖRÜNDÜLER 
En son Yeşilyurt Mahallesinde görünen grup, bir apartmanda evinde olmayan R.B’nin evine girdiler. 
R.B. olayı şu şekilde anlattı:
“Komşularım beni aradı. Evinizde birileri var dedi. Bende annem gildeydim. Hemen eve gittim. baktım ki kapım zorla açılmış. Evi komple dağıtmışlar. Ayakkabılarla içeri girmişlerdi. Ev bildiğiniz komple dağıtmışlardı. Banyomda duş dahi almışlar. Kıyafetlerimi giyinmişler” dedi. 

"ANNEMLERİN BİNASINA DA GİRMİŞLER"
R.B. evlerine giren gurubun annesinin binasına da girdiğini ve bir evin kapısını zorlarken komşulara yakalandığını söyledi. Komşulara boş ev baktıklarını ve tepki gördüklerinde kaçtıklarını söyledi. 

POLİS GRUBUN PEŞİNDE 
R.B’nin evinde inceleme yapan olay yeri inceleme delilleri toplayıp grubun peşine düştü.

Not: Haberlerimiz ekran fotoğrafı olarak sosyal medyada paylaşılması yasaktır. Paylaşan kişi hakkında soruşturma açılacaktır.

Bingöl Sürmanşet Gazetesi, İOS ve ANDROİD uygulaması ile karşınızda. Uygulamayı ücretsiz hemen indirin.

indirmek için  İOS İÇİN TIKLA 

indirmek için ANDROİD İÇİN TIKLA