TOKİ Tarafından ülke genelinde yapılması beklenen “100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi” kuraları ileri bir tarihe ertelendi. TOKİ’den yapılan açıklamada; “Küresel çapta yaşanan ve ülkemizi de etkileyen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı ülkemizin tüm kurumları etkin ve koruyucu önlemler almaktadır. Devletimizce bugüne dek alınan ve alınacak tedbirler kapsamında kuraları sosyal medya hesaplarımızdan canlı yayınladığımız 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projemizde, hak sahibi olamayan vatandaşlarımızın başvuru bedellerinin banka şubelerinden iadesi sırasında oluşabilecek sağlık risklerini engelleme amacıyla kuralar ileri bir tarihe ertelenmiştir. Kura tarihleri daha sonra idaremizin web sayfası ve sosyal medya hesaplarından ilan edilecektir.” denildi.

BİNGÖL’DE 13 NİSAN’DA ÇEKİLECEKTİ!

Bingöl merkezde 294 toplu konut projesi 13 Nisan 2020 Pazartesi, Yedisu’da yapılması beklenen 106 konutun kura sonucu tarihi ise başvurusu sayısı az olduğundan hak sahibi belirleme kurası çekilmeyeceği açıklanmıştı.

BİNGÖL MERKEZDE 2 BİN 799 KİŞİ BAŞVURUDA BULUNDU

Bingöl merkezde 294 toplu konut projesi kapsamında 206 adet 2 +1 konut için 968 Kişi başvururken, 88 adet 3 +1 için ise bin 831 kişi başvuruda bulundu. Bingöl merkezde toplam başvuru sayısı 2 bin 799 olduğu öğrenilirken, toplamda 400 konutun yapılacağı planlanıyor. HABER MERKEZİ