Bingöl Berberler Ve Kuaförler Derneği kongreye gitti. Kongrede yeni başkan Muzaffer İşeri seçildi. İşeri yaptığı açıklamada;

''Başkan olarak ilk işim eli makas tutan meslek ehli olan bütün meslektaşlarımın bir araya gelerek kenetlenmiş tek yumruk halinde mesleğimizle ilgili ne düzenleme gerekiyorsa yapmak olacaktır. Hep birlikte sağlıklı hizmet verebilmek için mesleğimizin ne kadar çok hijyenik bir hizmet sektörü olduğunun farkındalığında olmamız gerektiğini ve ne kadar çok önemli bir hizmet sektörü olduğumuzu, hatta hijyenik konusunda doktorlarla eşdeğer mesleğe sahip olduğumuzu unutmamamız gerektiğini bilmemiz gerekir. Bu nedenle meslektaşlarımın işyerlerini sağlıklı ve hijyenik bir çalışma ortamı sağlayarak yapmalarını ve unutulmamalıdır ki bütün hastalıkların kan yoluyla bulaştığını cilt hastalıklarının ise havlu yoluyla bulaştığını bilmelerini ister ve ona göre önlemlerini almalılar. Ayrıca meslektaşlarımın esnaf ve sanatkarlar odasına kayıtlarını yaptırmalarını istiyorum. Çünkü alacağımız kararlarda odamızın bize destek olacağını meslektaşlarımın bilmesini istiyorum. Bakanlığın almış olduğu karara göre denetlemeler sıkılaştırılacaktır. Herkesin eksiklerini tamamlaması gerekir. Özellikle korsan durumda olan arkadaşlarımızın bu konuda hassasiyet göstermelerini, ruhsatı olmayanların ruhsat almalarını, vergi levhası olmayanların vergi levhası almaları için  gereken kurumlara başvurmaları  gerekir. Derneğimizin yeni aldığı karara göre pazar günleri nöbetçi sistemine geçilecektir. Nöbetçi sistemine dahil olan meslektaşlarımz sadece dernek  üyelerimizdir. Bize üye olmayan meslektaşlarımızın üye olmalarını bildirir. Aksi taktirde cezia işlemlerden dernek olarak mesul değiliz.

Bana sunulan bu yeni başkanlık görevini layıkıyla yerine getireceğimi tüm meslektaşlarıma bildirir. Teşekkürlerimi sunarım''ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim