Teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Gelecek Partisi, Bingöl Merkez İlçe Başkanlığına atama yaptı. Başkanlığa genç bir isim olan Zekeriya Kazan getirildi. 

 

İlkkez aktif siyasi hayata atıldığını söyleyen Zekeriya Kazan, Gelecek Partisine inandığı için siyaset yapma kararı aldığını söyledi. 

 

Başkan Kazan, gazetemize yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı. 

“Bingöl Merkez ilce Başkanlığı görevi il Başkanımız Sn. Muhittin Ağırbaş tarafından tevdi edildi. Kendimi az ve öz bir sekilde ifade etmem gerekirse, Bingöl merkeze bağlı Ağaceli köyünde  doğdum. Ilk ve ortaöğretim donemini Bingolde tamamladim. Liseyi Elazığ 'da okudum. Elâzığ lisesinde.

Sakarya Üniversitesi Siyaset Bilmi ve Uluslararasi Iliskiler bolumunden mezun oldum.

Istanbul'da özel bir sirkette muhasabe departmaninda görev aldim belli bir süre.  Sonra kitapları sevdigimden dolayı sevdasini yüreğimde taşıdığım Bingöl 'e Sahaf açtım. Iki yila aşkın bir sure sahafi islettikten sonra, egitim için yurtdışına cikma karari aldim. Sahafi bu sebeple kapattim. Sonra gideceğim ülke belli sebepler gostererek önümüze engeller cikardi ve gidemedim.

Şuan mevcut iş olarak sigorta acenteliği yapmaktayim.

Ve halkima daha guzel hizmet edebilmek adina ilk defa aktif siyasete atıldım. 

Gelecek Partisine olan inancim beni bu guzide partide siyâset yapmaya hazir hale getirmistir.

Siyasete atildigim bu zor zamanda destegini esirgemeyen başta aileme ve dostlarıma teşekkürü bir borç bilirim.

Bingöl'de uzun süredir eleştiri kültürünün ortadan kalktığını gördüğüm için çok üzgündüm. 

Başta yerel basında çalışan emekçi arkadaşlarım olmak üzere herkesin elestiri hakkinin olduğunu bilmenizi isterim. Eğer Zekeriya Kazan olarak bir hata yaptigimda lutfen beni uyarip ve elestirin. Cunku inandigim bir ilke şunu diyor, elestirinin olmadigi yerde putlastirma vardir. Hakaret olmayacak sekilde bütün siyasi hayatim boyunca tüm  elestirilere acik oldugumu ifade etmek isterim.

Bu vesile ile tüm Bingöl halkina şükranlarımı sunarim. Halkim için onurlu bir gelecek inşaa edeceğime soz veriyorum”