Ülke ve Bingöl’ün geleceğinin el birliğiyle inşa edilebileceğini ifade eden Barakazi, “Geleceğimizi birlikte şekillendirmemiz gerekiyor. Bu doğrultuda, AK Parti ailesi olarak topyekûn çalışmamız gerekiyor” dedi.

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, tüm teşkilatların işbirliği içerisinde koordineli bir şekilde çalışması gerektiğini söyledi.

Bingöl’ün geleceğini şekillendirme noktasında elbirliğiyle çalışılması gerektiğini vurgulayan Barakazi, “Bingöl’ün geleceğini birlikte şekillendirmemiz gerekiyor. Tüm sorun ve talepleri iyice analiz ederek, muhasebe yaparak, AK Parti ailesi olarak topyekûn çalışmamız gerekiyor. Bingöl ölçeğinde hep beraber ciddi anlamda muhasebe yapalım ve Bingöl’ün geleceğini ona göre şekillendirelim” dedi.

Yakın zamanlarda yapılan kongrelerle partinin gücüne güç katıldığını vurgulayan Barakazi, şunları söyledi: “Bu değişiklerin yenilikler getirmesi gerekiyor. Bu konuda il başkanımız başta olmak üzere, merkez ve ilçe başkanlarımız ile belde başkanlarımız ve yakın zamanda kongresini yapacağımız kadın kollarıyla geleceğe daha hevesle daha özveriyle yürüyeceğimize inanıyorum. Yakın zamanda bayrağı devreden arkadaşlarımızla elbirliğiyle gönül gönüle çalışmamız gerekiyor. Halihazırda güçlü olan partimizi daha da güçlendirmek ve ülkemizin geleceğini inşa etme noktasında elimizden gelen tüm gayreti sarf etmemiz gerekiyor. Özellikle belediye olarak partimizin emrinde olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyorum. Belediye ve teşkilatlarımızla el ele vererek AK Parti ailesine güç katalım. AK Parti ailesi için gönüllü olarak çalışanlar ve katkı sağlayanlar partimize en büyük gücü katıyor. Asıl teşekkürü de onlar hak ediyor. AK Parti’ye gönül vermiş ve gece gündüz bizleri yalnız bırakmayan tüm AK Parti gönüllülerinin AK gönüllerine canı gönülden teşekkür ediyorum.”

Bingöl Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen programa, Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler, parti teşkilatları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: TE Bilisim