Ramazan ayı öncesi Bingöl’de SYDV tarafından sosyal incelemeleri yapılan ve ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen 300 ailemize Ankara BİNYAR (Bingöl İli ve İlçeleri Yardımlaşma, Dayanışma, Eğitim ve Kültür) Derneği tarafından yardım eli uzatıldı.

Yapılan yardımlar hakkında bir açıklama yapan Ankara BİNYAR Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Koçakelçi,“Birlik, beraberlik ve dayanışma duygusuna en fazla ihtiyacın hissedildiği bu günlerde derneğimiz, hayırsever bağışçılarımızın desteğiyle yürüttüğü çalışmalarına, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle daha özenle çalışıyor. Yardıma ihtiyaç duyan bütün hemşehrilerimize ulaşabilmek ve hayırseverlerin desteklerini bu zor günlerde onlara iletmek için tüm enerjimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bağışçılarımızın destekleriyle dağıttığımız Ramazan kolileri sayesinde yoksul hemşehrilerimiz de salgın hastalıklardan korunacaklar, böylece tüm toplumumuzu etkileyen birçok bulaşıcı hastalıkla hep birlikte mücadele etmiş olacağız. Her zaman olduğu gibi bu Ramazan ayında da anlamlı katkılarını bizlerden esirgemeyen değerli İş İnsanımız Cevdet ATEŞ’e de sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.

Başkan Koçakelçi, evden çıkamayan bütün vatandaşlarımıza sabırları ve anlayışları için teşekkür ederek, "Biz her zaman onların yanındayız. Onların sağlığını, sıhhatini, afiyetini gözetiyoruz. Onlar bizim dua kapılarımız. Onlar bizim varlık sebebimiz. Bugünlere onlar sayesinde geldik, onları hiç unutmayacağız. Onlara gerçek hürmet ve vefamızı gösteriyoruz, kabul buyururlar inşallah." diyerek sözlerini tamamladı.

Koçaklelçi; daha fazla ailemizin yüreğine dokunmak için hemşehrilerimizin desteklerinin de çok önemli olduğuna vurgu yaparak, Yardım Kampanyasına destek vermek isteyen hemşehrilerimizin, kampanya hakkında Ankara BİNYAR Derneği sosyal medya hesaplarından bilgi alabileceklerini belirtti. HABER MERKEZİ