Ankara Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Koroner Anjiyo Ünitesi açılması amaçlı denetim için gelen Doç. Dr. Fırat Özcan ve Doç. Dr. Murat Songur tarafından yapılan denetim ile birlikte Koroner Anjiyografi Ünitesi hizmete açıldı.

5 Temmuz günü hizmete açılan Koroner Anjiyografi Ünitesi’nde 78 yaşındaki hasta Cuma Karahan ile birlikte toplamda 3 hasta anjiyo ameliyatına alındı.

İL DIŞINA SEVKLER AZALACAK!

Bingöl’de ilk kez anjiyo hizmeti yapıldığını duyuran Bingöl Kamu Hastaneleri Birliği yaptığı yazılı açıklamada, “İlimizde ilk defa yapılan Anjiyografi hizmeti sunumuna İl Sağlık Müdürümüz Dr.Süleyman Budunoğlu, Genel Sekreterimiz Uzm.Dr.Hasan Bayındır, Halk Sağlığı Müdürümüz Dr.Vedat Söyiler, Tıbbi Hizmetler Başkanımız Uzm.Dr.Halim Kaysadu, İdari Hizmetler Başkanımız Nedim Hant, Hastanemiz Yöneticisi Uzm.Dr.Ali EKİN ve Hastane İdarecilerimiz katılarak denetçi ekip ve  Anjiyografi hizmeti sunan Kardiyoloji Uzmanlarımız ile bir araya gelerek  yapılan işlemler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.  Uygulama sonrası hastalarımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular. İlimizde ilk kez anjiyografi hizmeti gerçekleştirilmiş olup, “Anjiyografi ünitesinin kurulması ile birlikte çevre illere anjiyo yaptırmak için sağlık tesisimizden il dışına yapılan sevklerde büyük ölçüde bir azalma olacaktır” denildi.

YILMAZ, SOSYAL PAYLAŞIM SAYFASINDAN DUYURDU

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk anjiyo ameliyatını şahsi sosyal paylaşım sayfasından duyurdu. Bingöl’de bir ilkin gerçekleştiğini duyuran Yılmaz, benzer gelişmelerin olacağını aktardı. 

Editör: TE Bilisim