Bingöl kültürünü ve güzelliklerini harmanlayıp komedi tarzında sosyal medya üzerinde takipçileri ile buluşturup fenomen haline gelen Abdullah Caf, ‘Kendimize Gülelim’ adlı Stand-Up gösterisi ile Genç’te vatandaşlar ile buluştu. Adeta izdihamın yaşandığı Stand-Up gösterisinde 400 kişilik salona 700 kişi girdi, yetmedi, hemen akabinde ikinci gösteri yapıldı. Yine salon doldu taştı! İzdiham, gösteri sonrası fotoğraf çekiminde de devam etti. Caf, “Kendimize Gülelim-2’ için de ilk gösterisini Genç’te yapma sözü verdi.

 SON DURAK GENÇ

İlk gösterisini Ekim 2016’da Bingöl Kültür Merkezi’nde gerçekleştiren ve akabinde Solhan İlçesi’nde sahne alarak hem hayranlarıyla buluşan hem de gösterisiyle izleyenleri eğlendiren Abdullah Caf’ın son durağı Genç İlçesi oldu. Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve adeta izdihamın yaşandığı stand-up gösterisinde vatandalar keyifli anlar yaşadı.

 “GENÇ HALKINA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Genç ilçesindeki gösterinin ardından görüşlerini aktaran Caf, yoğun ilgi ve alakadan ötürü Genç halkına şükranlarını sunduğunu söyledi.  Fenomen stand-up çu Caf: “Genç ilçemizde gerçekleştirdiğimiz gösterimizde açıkçası bu kadar büyük bir ilgi beklemiyordum. Tek proğram olarak düşündüğümüz etkiliğimizde aşırı ilgi olunca 2 perde halinde yaklaşık olarak Bin 400 Gençli hemşerimize gösterimizi sunduk.  İlgi ve alakalarından ötürü tüm Genç halkına teşekkürlerimi sunarken bu etkinliğin Genç ilçemizde düzenlenmesini sağlayıp bizleri Genç halkı ile buluşturan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Hadi Topraktan’a ve bizlere her türlü desteği sunup yanımızda olan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bezen beyefendiye şükranlarımı sunuyorum” dedi. (Gencin Sesi)

Editör: TE Bilisim