21-26 Mart Orman Haftası nedeniyle Cumhuriyet kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Bahçesinde fidan dikme programı yapıldı. Programa, Vali Ali Mantı, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Orman İşletme Müdürü İbrahim Börü, kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.

5 BİN ADET DİLİLECEK

Orman Haftası nedeniyle Cumhuriyet kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Bahçesinde 80 adet çam ve sedir ağaçları dikildi. Orman haftası kapsamında Okul, Mezarlık ve Parklara toplam 5 bin adet çam ve sedir dikilecek.

MANTI, ÖĞRENCİLER İLE SOHBET ETTİ

Cumhuriyet kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Bahçesinde fidan dikme programından sonra Vali Mantı, öğrenciler ile sohbet etti. Mantı Öğrencilere gelecekte hangi meslekleri seçeceklerine dair konuşma yaparken kendi okul yıllarından da bahsetti. Mantı; “Sadece imam hatip okuyamadım. Cok istedim ama bizim zamanımızda yoktu. Özellikle kızların okuması lazım. Özellikle imam hatip ögrencilerinden cok sey bekliyoruz" dedi.

ÖĞRENCİLER PARK İSTEDİ

Program kapsamında belediye başkanı yüzel barakazi’ye soru soran öğrenciler, park talebinde bulundu. Barakazi; bu yıl okulun yanında yeni bir park yapılacağını ve bu yıl biteceğini söyledi.

Program çay ikramından sonra sona erdi.

Editör: TE Bilisim