Bilim Sanat Merkezimiz ve STEM merkezinde bulunan 3 boyutlu yazıcı ile Covid-19 salgınında ilk müdahaleyi yapan sağlık çalışanlarına ve güvenlik güçlerine bu riskli görevlerinde kullanmaları ve kendilerini daha iyi koruyabilmeleri amacıyla Koruyucu Yüz Siperliği üretimi yapıldı.

Üretilen yüz siperlikleri İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney tarafından Bingöl Devlet Hastanesi Müdürü Zülküf Bağbars’a teslim edildi.

Bingöl Devlet Hastanesi Müdürü Bağbars, STEM Merkezi ve Bilim Sanat Merkezinde  Koruyucu Yüz Siperliği üretimi yapan gönüllü öğretmenlere ve emeği geçen herkese bu düşünceli davranışlarından dolayı teşekkür etti.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney; “Devletimizin ve milletimizin içinde bulunduğu bu zor şartlarda çalışma arkadaşlarımızın sağlık çalışanlarımıza yönelik yaptığı bu anlamlı çalışmadan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bu zorlu şartlarda görevlerini ifa eden bizlerin sağlığı için canla başla çalışan sağlık çalışanlarımıza da çok teşekkür ediyorum, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum diyen Güney, STEM Merkezi ve BİLSEM merkezlerimizde 3D yazıcılarda sağlık çalışanımız için “yüz koruyucu siperlik” baskı yaptık. Sağlık çalışanlarımızın taleplerine göre de baskılarımızı devam ettireceğiz” dedi. HABER MERKEZİ