Her geçen gün büyüyen ilimizin ulaşım ihtiyaçları talepler doğrultusunda çözüme kavuşturuluyor. Bir süredir gündemde olan Yeşilyurt Mahallesi'ne halk otobüs seferleri başladı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan muhtar İrfan Açıkbaş, “Mahallemiz kentsel dönüşüm ile beraber hem yerleşim alanı olarak hem nüfus olarak bir hayli büyümüş durumda. Bu gelişmelere paralel olarak yeni ihtiyaçlar da doğuyor. Uzun bir süredir Mahalle sakinlerimizin otobüs seferi talepleri vardı. Gerek belediyemiz ile gerek taşıma Kooperatifi ile yaptığımız görüşmeler olumlu neticelendi. Bu hafta başı itibariyle araçlarımız hizmet vermeye başladı.” İfadelerini kullandı.

“ANLAŞMA OLURSA GÜVEÇLİ’YE KADAR GİDECEKLER”
Hâlihazırda Memur-Sen konutlarının son durak olduğunu belirten Açıkbaş, “Araçlar Yamaç yolundan giriş yapıp, Yeşilyurt Caddesi istikametinden Memur-Sen konutlarına kadar gidiyor. Üç kapalı, üç adet de tabela durakları olmak üzere, toplam altı yerde in-bin hizmeti verilecek. Sabah, öğle, akşam olmak üzere üç sefer yapan araçlar, talep halinde sayıyı arttıracaklar. Ayrıca Güveçli köy minibüsleri ile görüşmeler yapılıyor, anlaşma olması halinde seferler Güveçli Köyü’ne kadar uzayacak. Mahalle sakinlerimiz durumdan oldukça memnun. Mahallemizin taleplerini olumlu karşılayan belediyemize ve taşımacılık kooperatifine mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum." Şeklinde konuştu.

YEŞİLYURT MAHALLESİ OTOBÜS HATTI ÇALIŞMA SAATLERİ

GİDİŞ SAATLERİ: 07.15 – 12.15 – 17.30

GELİŞ SAATLERİ: 07.30 – 12.30 – 17.45 HABER MERKEZİ