PTT şubelerine akın eden vatandaşlar sosyal mesafe kuralını hiçe saydı. PTT Başmüdürlüğü’nden açıklama geldi.

Koronavirüs salgınından dolayı ihtiyaç sahibi ailelere yapılan 1000 TL’lik yardım için PTT işyerlerine akın eden vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Sosyal mesafe kuralını hiçe sayan vatandaşlar iç içe durarak olası salgına davetiye çıkarıyor.

Öte yandan Bingöl PTT Başmüdürlüğü sosyal mesafe kuralına uyulması konusunda sürekli vatandaşları uyardıklarını ve hijyen tedbirlerini hatırlattıklarını bildirdi.

Konuya ilişkin Bingöl PTT Başmüdürlüğünden yapılan açıklamada şu bilgiler paylaşıldı; “PTT AŞ olarak, Koronavirüs’ün yaşamımızı etkilediği bu süreçte sosyal yardım, işsizlik maaşı ve emekli maaşı alan müşterilerimize güvenli bir şekilde hizmet vermeyi sürdürüyoruz.

Müşterilerimiz ve çalışanlarımızın sağlığı için iş yerlerimizin önünde sosyal mesafe kurallarına uygun düzenlemeler yapıyoruz. Emniyet teşkilatımız ile iş birliği içinde vatandaşımızı sosyal mesafe konusunda uyarıyor, hijyen tedbirlerini hatırlatıyoruz.

Tüm müşterilerimizden, işyerlerimiz önünde aldığımız sosyal mesafe düzenlemelerine ve hijyen tedbirlerine uyma konusunda gerekli özeni göstermelerini bekliyoruz.

İş yerlerimizde meydana gelebilecek yoğunluğun azaltılmasına destek olmak için işlemlerinizi Türkiye’nin dört bir yanında bulunan ve düzenli olarak dezenfekte edilen PTT ATM’lerimizden ve PTTBank internet bankacılığı uygulamamızdan yapabileceğinizi hatırlatmak isteriz.” İfadeleri yer aldı. HABER MERKEZİ