BİNGÖL SÜRMANŞET HABER MERKEZİ

Türkiye’de eşine rastlanmayan olay Bingöl’ün Adaklı ilçesinde meydana geldi. Yalnız yaşayan F.Ç (39) adlı kadın ilçedeki kedi köpekleri ve yırtıcı hayvanları kesip yediği ortaya çıktıktan sonra ilçe halkı teyakkuza geçti.

F.Ç’nin ilçedeki kedi köpekleri kesip yediği ve bunlar ile birlikte yırtıcı hayvanların helal olduğunu sosyal medya hesabından defalarca paylaşması ise dikkat çeken diğer detay olurken kadının akıl sağlığı yerinde olmadığı öğrenildi.

Bir Kaplumbağanın kesili halde olduğu fotoğrafı “kaplumbağa yemek haram değildir” notuyla sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

“YIRTICI HAYVANLAR HELALDİR”

Sosyal medya hesabında tüketilmesi haram olan hayvanlar üzerinde dini paylaşımlar yaparak onların helal olduğunu savunan F.Ç, “Yırtıcı hayvanların helal olduğunu öğrendikten sonra yırtıcı hayvanlardan olan kedi ve köpeği kesmemi kınayanlar bilmiş olunki siz hayvanları yaratan olmadığınız için onların üzerinde kural koyma onları helal/serbest haram/yasak etme yetkisine sahip değilsiniz. Doğrusu siz bu tavrınızla hayvanların tek patronu olan yaradana kendinizi ortak ederek o hayvanları haram etmeyen, onları helal eden yaratıcının hükmüne karşı gelerek ve ellahın ap açık âyetlerine muhalif olan uydurulmuş kâfir hadislerle hüküm verip ellahın helal ettiği hayvanları yasaklayarak kâfir oluyorsunuz. Eğer gerçekten siz o hayvanların sahibine İnanıyorsanız daha önceki kul uydurması yanlış bilgileri aklınızdan çıkarın ve temiz akılla taşlanmış şeytandan ellaha sığınarak konuyla ilgili delilleri/âyetleri üzerinde durarak anlamaya çalışarak dikkatle okuyun ondan sonra ellahın izniyle benim gerçekten bir delil üzerinde olduğumu deli olmadığımı anlayabilirsiniz.” Şeklindeki paylaşımları dikkat çekti.

“KÖPEK VE KURT ETİ YEDİM”

Sosyal Medya hesabından köpek ve kurt etini yediğini bir takipçisiyle paylaşan F.Ç; “ Kendim köpek etini üzerine ellahın ismini anarak yedim gerçekten eti gayet temiz ve güzeldi hatta onu yedikten sonra bazı rahatsızlıklardan da kurtuldum. Kurdunda üzerine rabbimin ismini anarak yediğim oldu. Ondanda hiç rahatsız olmadım.” Şeklinde paylaşım yapmış.

Akıl sağlığı yerinde olmayan kadının ailesi olayı yalanlamazken, kadın savcılık tarafından akıl hastanesine sevk edildiği öğrenildi.