HABER: MEHMET BEKİ

Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi ve Saray Mahallesi arasında kalan bölgede moloz yığıntılarının olması, çöplerin dökülmesi ve oduncular tarafından kullanıldığı için motorlu testere sesiyle mahallelinin rahatsız olduğunu söyleyen Şehit Mustafa Gündoğdu Mahalle Muhtarı Nihat Çelik, yetkililerin önlem almasını istedi.

“ÇÖPLER ŞEMO DERSİNE YIĞILIYOR”

Söz konusu alandaki çöplerin rüzgârın da etkisiyle Şemo Deresi’ne yığıldığını ifade eden muhtar Çelik, hem görüntü hem de sağlık açışından konunun önemli olduğunu söyledi.

“GÖRÜNTÜ VE GÜRÜLTÜ KİRLİLİĞİ”

Şehit Mustafa Gündoğdu Mahallesi ve Saray Mahallesi arasında kalan bölgede moloz yığıntılarının olması ve oduncular tarafından kullanıldığı için motorlu testere sesiyle mahallelinin rahatsız olduğunu belirten Muhtar Çelik, “Oduncular odun kesmek için motorlu testere kullanıyor. Bu da büyük bir gürültüye sebep oluyor. Mahalleli bu durumdan şikâyetçi. Aynı zamanda inşaat yapanlar molozlarını söz konusu alana döküyorlar. O bölgenin tamamının temizlenmesi gerekiyor. Bölgede dolgu kullanılıp ağaçların dikilmesiyle de güzel bir sosyal alan oluşturulabilir. Bu yerden özelde söz konusu iki mahalle genelde Bingöl halkı faydalanabilir.