HABER: YAKUP BEKLEN

Bingöl Devlet Hastanesi ve Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine ulaşım konusunda ciddi sıkıntılar yaşanıyor. Simani Mahallesine giden otobüs her iki hastaneden dolayı yolculuk süresini uzattığı gibi, özellikle sabah ve öğle saatlerindeki yoğunluk azalmış olacak. Yolculuk süresi ve yolcu sayısı azalan Simani hattı dönüşlerini Üniversite Kavşağına yaparak KYK Öğrencilerini büyük bir sorundan kurtarmış olacak.

HASTANE MESAFESİ KISALACAK

Kış aylarında Çarşıdan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne gitmek isteyen biri Şalvarlı Camii’den dönüp hastaneye gidebiliyor. Bu kadar uzun mesafeye gerek olmadığı gibi sadece hastaneye çalışacak olan bu otobüsün sanayii alt geçidini kullanıp direk hastaneye varabilir. Hemşehrilerimiz hem yaz aylarındaki sıcaklıktan bunalmaz hem de Kış aylarında rahat olurlar.

KYK ÖĞRENCİLERİNE DE FAYDASI OLUR

Öte yandan Simani güzergahındaki otobüste hastanelere uğramadan yoluna devam edeceği için Simani güzergahına çalışacak olan otobüslerin dönüşlerini Üniversite Kavşağına yaparsa Mahalledeki KYK Yurdundaki öğrencileri de Üniversite kavşağına bırakarak onlara büyük fayda sağlayabilir.

AĞRI’DA YAKINDA HİZMETE BAŞLAYACAK

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ağrı’da bir ilke daha imza attı. Başkan Sayan, Ağrı’da ulaşım sorunlarını çözmek ve vatandaşların rahat bir şekilde şehir içinde ulaşım sağlaması için başlattığı girişimlerden biri olan; hastaneye rahat ulaşım için, HASTABÜSLER’in en yakın zamanda hizmete başlayacağını duyurdu.