Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünden yapılan açıklamada, kent merkezinde modern dekoratif aydınlatma sistemlerinin kullanılacağı belirtildi.

Çarşı merkezinde cazibesini yitiren ana caddeler ile Üniversite Caddesinin kent estetiğine uygun, şehri simgeleyen dekoratif led aydınlatma sistemleriyle süsleneceği belirtilen açıklamada, “İlimizin mimarisine uygun estetik led sistemleriyle hem tasarruf sağlayacağız hem de görsel olarak kente güzellik katacağız” denildi.

“İHALE ŞEFFAF BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK”

Önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek ihalenin herkese açık şeffaf bir şekilde gerçekleştirileceği belirtildi. Açıklamada, “Genç Caddesi, Kurtuluş Caddesi, Kültür Caddesi, Hastane Caddesi, İnönü Caddesi, Eğitim Caddesi, Şehit Mustafa Gündoğdu Caddesi ile Üniversite Caddesinde uygulanacak dekoratif led aydınlatma sistemleri ilişkin ihalenin 20 Ağustos Perşembe saat 14.00’da açık ihale yöntemiyle yapılacaktır. Şartları yerine getiren tüm yatırımcılarımız belirtilen tarihte ihaleye katılım sağlayabilecektir” denildi. HABER MERKEZİ