İl merkezi havalimanı kavşağında Belediye Başkanı Yücel Barakazi ile birlikte başlayan esnaf ziyareti Genç İlçesi programı ile devam etti.

Vali Ali Mantı’nın Genç İlçesi programı Musa Bildik ve Kısmet Andiç çiftinin düğün törenine katılım ile başladı.

Vali Mantı, daha sonra Genç İlçesi Cumhuriyet Caddesinde esnaf ziyareti yaptı. Esnafımıza ‘iyi günler, hayırlı alışverişler’ diyen Vali Mantı’ya ilçe esnafından yoğun ilgi gösterildi. Esnafımızın çay ve ayran ikramını geri çevirmeyen Vali Mantı esnafımızın ve mahalle sakinlerinin görüş, öneri ve taleplerini dinledi.

Vali Genç İlçesi programı Cumhuriyet Mahallesinde yapımı devam eden ‘Aile Sağlığı Merkezi’ndeki incelemelerle tamamlandı. Kaymakam Hasan Hüseyin Vural’dan inşaat süreci ile ilgili bilgi alan Vali Mantı, ‘Her alanda olduğu gibi sağlık alanında da insanımıza en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz’ dedi.

Vali Mantı’ya Genç İlçesi programında Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Genç Kaymakamı Hasan Hüseyin Vural, Genç Belediye Başkanı M.Hadi Topraktan, İl Emniyet Müdürü Metin Akay, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Arif Andiç ve Selahattin Atan eşlik ettiler.