Genç İlçe Müftüsü Mahmut Kaya, vekâletle kurban organizasyonu kapsamında Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik ve Genç Emniyet Müdürü Şenol Toklu’dan sonra İlçe Başkanı Bilal Sağlar'ı ziyaret etti. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan İlçe Müftüsü Mahmut Kaya, başlatılan kampanyaya İlçe Başkanı Bilal Sağlar'ın da destek verdiğini belirterek teşekkür etti.

İlçe Müftülüğü de Kurban Vekâletlerini Türkiye Diyanet Vakfına verdikleri için bir teşekkür mesajı yayımlayarak, kurum amirlerine teşekkür etti.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. “Özelde Kurban, Genelde Kurbiyyet. Kurbanlarımızın her biri bir davet, bir irşad, bir tebliğ vesilesi olacak.2019 Vekalet yoluyla kurban bağışı alımları başlamıştır. Bu münasebetle Genç ilçemizden bağışta Belediye Başkanımız Mehmet Zeki Dirik’e, ilçe Emniyet Müdürümüz Şenol Toklu’ya, ve İlçe Başkanımız Bilal Sağlar'a çok teşekkür ediyoruz. Türkiye Diyanet Vakfımıza Kurban vekaleti vermek isteyen vatandaşların Genç ilçe Müftülüğümüze başvurmaları gerekmektedir” (Haber Merkezi)