Genç’te 31 Mart Mahalli İda­reler Seçimlerinde seçilen bazı mahalle ve köy muhtarları, Maz­batalarını aldıktan sonra ilk ziya­retlerini mülki idare amirleri olan Kaymakam Hasan Hüseyin Vural’ı makamında ziyaret etti.

Mazbatalarının alması ile res­men görevlerine başlayan muh­tarları ağırlayan Kaymakam Vural, muhtarlığa verdiği değere vurgu yaparken, muhtarlığın demokrasi geleneğinin en önemli kurumla­rından biri olduğunu ifade etti.

Yeni muhtarlarla tanışan Kay­makam Vural, "Muhtarlar bulun­dukları mahallenin en güvenilir insanlarıdır. Her zaman muhtar­lara önem verdik ve gerektiğinde bilgilerine başvurduk. İlçemizin kırsal mahalleleri de dahil ol­mak üzere tüm mahallelerini sık sık ziyaret ederek halkımızla ve muhtarlarımızla bir araya geliyo­ruz. Tüm vatandaşlara daha etkin kamu hizmeti götürmek anlamın­da muhtarlarımızla tüm kamu ku­rum ve kuruluşlarının koordineli çalışması çok önemli. Her zaman muhtarlarımızın düşüncelerini alacağız ve onlara destek olaca­ğız. Geride bıraktığımız yerel se­çimlerde seçilen muhtarlarımızı tebrik ediyorum ve yeni görevleri­nin vatana millete hayırlı olmasını diliyorum." dedi. GENÇ GAZETESİ