Genç Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, Gençlik Merkezi ve Halk Eğitimi Merkezi işbirliği ile açılan bağlama ve gitar kursu eğitimleri davam ediyor. Yaz kursları kapsamında açılan ve eğitimleri kesintisiz bir şekilde sürdürülen bağlama ve gitar kursuna katılan gençler, kursta öğrendiklerini bu kez uygulamaya başladılar. Gençlik Merkezi Müdürlüğü´nde açılan bağlama ve gitar kursu eğitimi ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Gençlik Merkezi bağlama kursu hocası Emrah Göral, yaz dönemi kursları kapsamında açtıkları bağlama kursunun tüm hızıyla ve yoğun bir katılımla devam ettiğini vurguladı. Kursta eğitim gören gençlerin bu kez uygulayarak bağlama çaldıklarını ifade eden Göral: “Genç Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, Gençlik Merkezi ve Halk Eğitimi Merkezi işbirliği ile açılan kursumuz devam etmekte olan bağlama eğitimi ile gençlerimiz öğrendiklerini uygulamaya koyuyor. Kursumuza yoğun bir katılım var. Kursumuz tüm hızıyla devam etmekte” Dedi.

“Kaymakam Vural’ın Katkısı Çok”

Gençlik Merkezi Müdürlüğü olarak sadece bağlama ve gitar kursu değil bir çok sanatsal, görsel ve spor dallarında eğitim verdiklerini belirten Gençlik Spor Müdürü Engin Dağ, “Gençlik merkezinde sadece bağlama ve gitar kursu eğitimlerini vermiyoruz. Bildiğiniz gibi yaz dönemi kurslarımızla birçok gencimize çeşitli branşlarda eğitimler veriyoruz. Bu konuda sayın Kaymakamımız Hasan Hüseyin Vural beyin çok katkısı var. Bu etkinlikler özellikle kendisinin kontrolü altında yapıyoruz. Gençlik merkezinde ayrıca Bağlama, Gitar, Resim Bilgisayar, Futbol ,Basketbol, Voleybol ,Masa Tenisi, Badminton, Tekvando kursları ile gençlerimizi sosyal olarak olarak geleceğe hazırlıyoruz. Ayrıca Üniversite Sınavlarında Besyo hazırlık kursları ile gençlerimizi sınavlara hazırlıyoruz. Buradan hem kendi şahsım hem de Genç halkı adına bizlere verdiği desteklerden dolayı Sayın Kaymakam Hasan Hüseyin Vural’a teşekkürlerimi sunuyorum. Gençlik Merkezimiz 7´den 70´e herkesin hizmetinde. Merkezimiz yılın 12 ayı açık. ” dedi.

Bağlama ve gitar kursu eğitimine katılan gençler ise, kurs sayesinde hem bağlama eğitimi aldıklarını hem de boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirdiklerini söylediler. GENÇ GAZETESİ