Meşedalı köyünden muhtar seçilen Burhan Aran, yaptığı icraatlarla köy halkının takdirini topluyor. Göreve geldiği ilk günden bu yana hem resmi kurum hem de özel şirketlerle olan diyoloğu ile köyüne hizmet götürme çabasında olan Aran, yaptığı son icraatla köy halkının gönüllerini fethetti.

"HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUM"

Meşedalı köyünün karayolu üzerinde bulunduğunu ve insanların araç beklerken sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Muhtar Aran, "Vatandaşlarımız ilçeye gelirken yol üzerinde duruyorlardı ve bu da büyük tehlike arz ediyordu. Bende bu sorunun çözümü için gerekli izinleri aldıktan sonra çalışmaları başlattım ve yolun yan kısmına yolcu bekleme durağı yaptırdım. Köyümüze hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah bundan sonrada hizmetin gelmesi için elimden gelen tüm gayreti göstermeye devam edeceğim" şeklinde konuştu.

"KÖY HALKINDAN MUHTAR'A TEŞEKKÜR"

Muhtar Burhan Aran'ı girişimci ve çalışkan birisi olduğu için seçtiklerini ve bu kararlarından dolayı da çok mutlu olduklarını belirten köy halkı ise, " Muhtarımız köy içerisinde birçok icraata imza attı. Bu son yaptırdığı bekleme durağı ile çalışkanlığını bir kez daha gösterdi bizlere. İnşallah bundan sonrada bu çalışkanlığı devam eder. Kendisine çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandılar. HAVADİS12